• Пон - Пет 8.00 - 18.00
  • 9000, Варна, България
  • +359 887918112

Добави автомобил

Изгради своята обява

В момента създавате безплатна обява.

Елементите, отбелязани със *, са задължителни полета.

Име на обявата
Детайли за обявата
стъпка 1
Състояние*
Марка*
Модел*
Година*
Тип купе*
Скоростна кутия
Град
Пробег
Тип гориво
Кубатура
Задвижване
Цвят
Интериор
Listing item Location
Локация
Latitude
Longitude
Посочи функциите на автомобила
стъпка 2
Комфорт
Забавление
Безопасност
Интериор
Прозорци
Други
Екстериор
Прикачи снимка
стъпка 3

Препоръки и ръководства

Следвайте изложените от нас препоръки, за да добавите възможно най-грабващи изображения, които имат по-голям шанс да продадат колата Ви.

Препоръчителна резолюция: 800 x 470 px или по-голяма

Използвайте изображения с еднаква ориентация (хоризонтални или вертикални). Постарайте се да снимате автомобила в светла среда и избягвайте снимки през нощта, освен ако не разполагате с добър фотоапарат. 

Снимайте различни аспекти автомобила

Покажете екстериора и интериора. По възможност направете снимка на всеки профил на автомобила.  Добавете снимки на салона и таблото, а по възможност и на багажника. 

Добави клипове
стъпка 4
Ако нямате видеоклиповете под ръка, не се притеснявайте. Можете да ги добавите или редактирате, след като завършите рекламата си, като използвате страницата „Управление на вашата реклама“.
Подробно описание
стъпка 5
Изберете често използвани фрази
Приложи
Въведи желана цена
стъпка 6

Определете конкурентна цена, като сравните информацията и пробега на вашето превозно средство с подобни превозни средства, продавани от търговци и частни продавачи във вашия район. След това помислете за ценообразуване на вашето превозно средство в рамките на обхвата. Не забравяйте да предоставите коментари и снимки на продавача, за да подчертаете най-добрите характеристики на вашия автомобил, особено ако цената ви е над средната.

Цена* (лв.)
Промо цена (лв.)
Етикет вместо цена

Регистрация

Препоръки и напътствия
Предоставяйки ни вашия телефонен номер, вие признавате и се съгласявате, че ние (и / или нашите доставчици на услуги) можем да се свържем с вас на мобилния или друг телефонен номер, който изброите, за да ви предоставим допълнителна информация или оферти относно нашите услуги, и че по този начин можем да използваме услуги за автоматично набиране.